Kedves Vásárlóink!

Fél évvel ezelőtt elindítottuk új webáruházunkat Market7 néven. Egy új, modern felületet hoztunk létre, ahol kényelmesebben (akár mobilról) is lehet rendelni és böngészni több, mint ezer árucikk közül, az itt megszokott feltételekkel.

A Market7 weboldalára e-mail címével és az itt használt jelszavával tud belépni.

Kattintson ide és nézze meg most.

100 db

Rendeljen egyedi Family Business névjegykártyát! Válassza ki az önnek leginkább megfelelőt! Bővítse a névlistáját a legkönnyebben.

Ára:

3900 ft

Kérjük írja be az adatait a megrendeléskor!

Név:
Cím (igény szerint):
Mobil:
E-mail:
Fax (igény szerint):
Webiroda:
Tagkód:

Egyéb:

Ha különleges kívánsága van ne felejtse el a megrendelésbe beleírni!

Az ár tartalmazza a szerkesztési költséget!

A szállítási határidő +2-3 munkanap.

 

Réges-régen pár évezreddel ezelőtt Kínában már használtak névjegykártyát.
Rendeltetése a név, beosztás, cím feltüntetése volt, ezen kívül a méretével is igazodott tulajdonosa hatalmasságához. Előfordult, hogy a mandarin előtt ketten vitték ajtónyi névjegykártyáját látogatásai alkalmával.

A Napkirály (XIV. Lajos) idejében  (1643-1715) elég volt, ha valaki egy kártyára ráírta a nevét, de címerekkel és más jelzésekkel is ellátott lapocskák is léteztek.

A névjegykártya eredetileg látogatójegy volt. A papírlapon szegélydísz és metszett figurák voltak, s a rajz mellett helyet hagytak az illető saját kezű aláírásának. Nagykövetek, bankárok, orvosok és más magas rangú urak pedig már ekkor is készítettek olyan vizitkártyát, amelyre a nevüket eleve felfestették.
A ma használatos formában 1796-ban jelent meg a névjegykártya.

A névjegykártya az emberek közötti hivatalos érintkezés gyakorlati, tájékoztató jellegű segédeszköze: megkönnyíti a tájékoztatást, tájékozódást a másik személyét illetően, gördülékenyebbé teszi a hivatalos személyes kapcsolatokat, illetve bizonyos szigorúan meghatározott esetekben helyettesítheti a személyes találkozást - a protokoll szabályai szerint.

Ma már nemcsak a hivatalos, illetve kimondottan protokolláris, hanem a hétköznapi vagy baráti, ismerősök közötti kapcsolatokban is elterjedt a használata.

Kattintson a leírásra hasznos használati tanácsokért!
 

Mérete: 90 x 50 mm, ez a szabvány méret.

Rendelési mennyiség 100 db és annak többszöröse.

A névjegykártya átadása

A névjegy személyes átadása általában találkozások, ismerkedések, bemutatások és különféle egyeztetések alkalmával történik, mintegy a bemutatkozás kiegészítéseként. Hivatalos jellegű alkalmakkor főként fontos és illendő - de a magánjellegűeknél is ajánlott - az átadott névjegy elolvasása, néhány perces tanulmányozása. Ezzel megtiszteljük a névjegy átadóját, s ha korábban nem ismertük, akkor lehetőségünk van helyes megszólításra, illetve nevének pontos használatára, ami különösen fontos az illem szempontjából.
A bemutatkozás alkalmával kapott névjegyet illik azonnal sajátunk átadásával viszonozni.
Remek lehetőség a névlistánk bővítésére.

A névjegykártya leadása

A névjegy leadásának két fontosabb esetben lehet különleges jelentősége.
Előfordulhat, hogy egy társasági összejövetel alkalmával a vendéglátó vagy a házigazda igényt tart arra, hogy utólag áttekinthesse, számba vehesse, hogy kik jelentek meg nála, kik tisztelték meg látogatásukkal, részvételükkel. Ilyen esetben egy előre - erre a célra - elhelyezett tálcán illendő a vendégeknek távozáskor leadni a névjegyüket.
Abban az esetben pedig, ha előre be nem jelentett látogatás alkalmával nem jöhet létre a személyes találkozás azzal, akivel szeretnénk, távozáskor célszerű magunk után névjegyet hagyni, esetleg a hivatalban, titkárnőnél, munkatársaknál ezen felül még szóbeli üzenetet is, amely az utólagos kapcsolatfelvétel lehetősége, illetve az udvariasság megnyilvánulása.
Ha a leadott névjegyre valamit írunk, azt a bal alsó sarokba ceruzával írjuk, mert ez jelzi a személyes leadás tényét. A tinta használata a névjegykártya  elküldésére utal.

A névjegykártya küldése
Bizonyos esetekben névjegyünk elküldése pótolhatja, valamiképpen helyettesítheti (általában ideiglenes jelleggel) a személyes találkozást.
A névjegykártya küldés csak protokolláris szempontból felel meg a látogatásnak, a személyes találkozással nem egyenlő.
Postán küldeni névjegyet udvariatlanság.
Az alkalmi és megválaszolandó névjegyeket egy napon belül viszonozni kell, a bemutatkozó, bemutatkozást kezdeményező névjegyek esetén ez néhány napon belül teendő meg.
Ha több személynek ugyanabban a borítékban küldünk névjegyet, akkor minden névjegyre rá kell írni a címzettet. Küldhet ugyanannak a személynek ugyanabban a borítékban több személy is névjegyet.
 

Belépés / Regisztráció

A rendeléshez és kedvezményekhez kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon ingyenesen!

Regisztráció

Terméktapasztalat

Kitűnő fájdalomcsillapító hatása van. Nekem eléggé gyakran fáj a hátam, ezért majdnem minden este bekenjük jégbalzsammal és reggelre egész könnyen érzem magam. Ha pedig megfáztunk az orrunk eldugul, nehézkes a légzés, kezd a torkunk fájni, nyugodtan kenjük be az orrunkat a homlokunktól a mellkasunkig.
Jól masszírozzuk be naponta többször is mert biztos segít a náthával járó kellemetlen tünetek megelőzésére. Például orr folyás. Ide még megjegyeznem ne feledjük a C vitamint, és az időnek megfelelően öltözködni.

Dani Johanna, RO Gheorgheni HR

Tovább a termékhez

FRISS HÍREK, INFORMÁCIÓK

100 pontosok » 2018. április

2018. 05. 17.

Hír kép

Részletek itt!

Rendelési akció

2018. 05. 10.

Hír kép

Részletek itt!

Osteosan

2018. 04. 23.

Hír kép

Részletek itt!

© 2018 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu