HÍRARCHÍVUM

2010. 03. 15. | Beszámoló

Az elmúlt hétvégét Siófokon töltöttük a Szent György Apartman Klubban. Kellemes környezetben tölthettük el ezt a hétvégét.


A pénteki érkezéskor már tudtuk, hogy egy fantasztikus hétvége elé nézünk, hisz hosszú idő után együtt volt a csapat, jelen voltak erdélyi, vajdasági, és felvidéki üzlettársaink is egyszóval mondhatnám a Family-Business krémje jelen volt. A pénteki napot egy ebéddel kezdtük, ez után vette kezdetét a délutáni képzés ahol Kártyás Gyula alapító elmondta, hogy miért kell egyáltalán egy Módszer és hogy mik ennek az alapvető lépései. Ez után Bicskei Rolland beszélt a célokról és a miértről, aki ott volt kész tervet tudott késziteni magának. Ez után Dózsa Éva beszélt a névlistáról és közösen előkészítettük azt a 15 nevet akiket jövő héten megkeresünk és felkínáljuk a lehetőséget. Ezután Sztupinszky Zsolttól sok érdekes dolgot hallhattunk a megkeresésről avagy a figyelemfelkeltésről, tőle is kézzel fogható és hasznos tanácsokat kaptunk. A következő lepésről a prezentációról Kártyás Gyula beszélt aki elmondta, hogy és mit kell elmondani egy prezentáción, és beszélt arról is, hogy nem csak eszközökkel hanem lelkileg is fel kell készülni a prezentációra. A módszer utolsó lepéséről ismét Sztupinszky Zsolt mesélt aki elmondta mennyire fontos ez a lépés és beszélt róla hogy kit kell és meddig kell utógondozni. Ez után pedig Kártyás Gyula segítségével átnéztük, hogy hogyan kell kiszámolnunk a jutalékunkat.

A jó hangulatú képzés után már várt bennünket a vacsora amit egy fergeteges karaoke buli követett. Szombaton reggeli után kezdetét vette a születésnapi szeminárium ahová sokan érkeztek még. A programot Dr Péli Erzsébet vezette le.

Kártyás Gyula alapítónk beszélt a cégről az elmúlt 9 évről. Dr Bérci István volt aki beszélt nekünk a purosanról és az új termékünkről a SpiruVeráról. A szünetben sok-sok kérdéssel fordulhattunk a Dr úrhoz. Szünet után Borcsányi Péter beszélt nekünk a termék használatról és fontosságáról, valamint bejelentette Görözdi Dánielt aki jó hírekkel érkezett hisz pénzügyi modulunk bővült. Erdélyi üzlettáraink bemutatkozására is sor került, majd elismerések következtek, jó volt látni, hogy hónapról hónapra több vezetőnk lesz.

Majd bemutatkozott a vajdasági csoport is ahol sok-sok köszönöm is el hangzott. Jelen volt rég nem látott vezetőnk Vajda János is aki elmondta, hogy milyen erőt és támogatást adott neki a cég és a csoport, beszélt további terveiről is, azt hiszem Janit mindenki megkönnyezte. Dr. Marosi János beszélt egy új könyvről amit kecskeméti üzlettársunk Balla József írt, egy regény ami a hálózatépítés köré épül.

A februári hónapban a rövidsége ellenére sok vezetői teljesítmény is született, köszönthettük 15, 18% vezetőinket, majd befejezésként még menedzsereket is avattunk 21% lett Bicskei Rolland és 21% lett Dózsa Éva is ő tőlük sok köszönömöt is hallottunk emellett elmondták, hogy elengedhetetlen a Módszer alkalmazása és az utógondozás, beszéltek arról i,s hogy csak egy dolgot adhatunk az embereknek amire szügségük van ez nem más mint a remény. A szeminárium után ebéddel folytattuk, amit szabad program követet sokan kihasználtuk a szaunát a jacuzzit és a medencét ami megadta a testi felfrissülést. Este 8-tól vacsora következett és kezdetét vette a hajnalig tartó bál. A bált tulajdonosunk Borcsányi József nyitotta meg pár szóban. Majd a nyitótánc után mindenki kivette részét a táncból, zenéből és konzultációkból. Vasárnap reggeli után még sokan ellátogattunk a környékre egy kis sétára majd az ebéd után már a búcsú pillanatai következtek.


Én a magam és csapatom nevében azt mondhatom hogy eredményes hétvégét zártunk, ahol volt sok jó tanács, tudtunk egymástól tanulni,és volt lehetőség a kikapcsolódásra is. Köszönjük ezt a hétvégét mindenkinek aki a szervezésben kivette részét, valamint köszönjük az előadóknak a felkészülést és az előadásokat.


 Dózsa Éva

 

Terméktapasztalat

2007-ben meghívást kaptam egy üzleti bemutatóra. Sajnos, nem tudtam elmenni, mert annyira fájt a lábam, de kocsival eljöttek értem. Tóth Pálma egy fantasztikus üzletet mutatott be, a Family Businesst. Én azonnal beléptem. A lábam miatt az orvosom már műtétet javasolt, amikor kipróbáltam a Mobilisant. Hamarosan eldobtam a botot, a fájdalmaim szűntek. Azóta kerékpározok, gyalogolok, sőt, táncolok is! Köszönet ennek a csodálatos étrend-kiegészítőnek! Azóta sok emberen segítettem. Én szedem és használom a Family termékeket, amivel nagyon meg vagyok elégedve.


Kovács...

Tovább a termékhez

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2019 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu