HÍRARCHÍVUM

2010. 06. 14. | Élménybeszámoló

Képes beszámolónkat ide kattintva olvashatja.

Sziasztok!


A hétvégén Vajdaságban került megrendezésre a szokásos havi nemzetközi rendezvény. Az előkészületi munkák már péntek délelőtt készen voltak. Délután már érkeztek vendégek hozzánk a fantasztikus környezetben elhelyezkedő Borkastélyban.

A szombat reggel már nagy várakozással telt és nagy izgalommal vártuk folyamatosan érkező üzlettársainkat úgy külföldről, mint helyi munkatársainkat, vezetőinket.
Öröm volt látni, hogy egyre telik a terem és a hangulat fokozódott.
10 órakor kezdetét vette a Műsor.

Háziasszonyunk Horvát Militicsi Henrietta
köszöntötte a tulajdonosokat, igazgatótanácsot és persze minden vezetőt, aki
jelen volt. A nap sorsolással kezdődött igyekezz jelentkezni a júliusi rendezvényre, mert értékes nyereményeket sorsolnak ki. :-)


Az első előadónk Borcsányi  Péter volt, aki arról beszélt hogyan kell tanulni és ezen
keresztül mutatta meg azt is mi az, amit tudni kell a Te vállalkozásodról, az FB-ről. Ez után elkezdődött az elismerések sorozata köszöntöttük a 100 és 200 pontos klub tagjait, vezetőket,  munkatársakat. Ez után Slezák Ildikó és Bajtai Tímea mondták el a terméktapasztalataikat.

A következő előadó Kártyás Gyula volt, aki arról beszélt mit is kell  tenned ahhoz, hogy az üzleted előre haladjon. Felhívta a figyelmet a 100 pontra és az üzletépítés alapjaira.

A következő előadó egy olyan személy volt, akit én mindig szívesen hallgatok hisz sugárzik róla, hogy szívéből beszél ő nem más, mint Rozevelt Karolina, aki arról beszélt milyen az mikor csapatban dolgozol és beszélt arról is, hogy a szerbiai csapat mennyire alkalmazza ezt nem csak üzleti, hanem emberi oldaláról is!

A terep ismét az elismeréseké volt a 3 illetve 9 %-osokat köszöntöttük. Ez után mindenkinek jól esett az ebéd, ami kellemes környezetben, jó hangulatban és sok-sok eszmecserével volt fűszerezve. (Persze azért ebédet is kaptunk :-) )

Ebéd után olyan előadót hallhattunk, aki megint csak a kedvenceim közé tartozik Dr Péli Erzsébet beszélt róla mennyire fontos az első benyomás és, hogy ők ezt az üzletet, mint család, hogyan kezdték el és lám már meghatározó vezetői az FB-nek. Ismét elismerés következett a 12 %-os vezetőket köszöntöttük. Számunkra nagyon jól eső pillanatok voltak ezek, hisz mindegyik a mi csoportunkba tartozik és jó volt látni a csillogó szemeket és a reményt a vezetőink szemében, hogy ez az egész még szebb és jobb is lehet. A következő program egy Kérdezz-Felelek volt ahol kiderült, hogy számtalan problémára, betegségre van megoldás a Family Business kínálatában.

A következő előadó egy sikeres menedzser Slezák Mladen volt, aki arról beszélt, hogy az utógondozás mennyire fontos azt is elmondta, hogy a kapcsolatok ápolása viszi előre ezt az üzletet.
A következőkben ismét a termékeké volt a főszerep Jurcsák Szabina mondta el az aloe vera jótékony hatásait, és hogy ajánlja mindenkinek, hogy használja.

A következő előadó Kártyás Péter volt, aki arról beszélt, mit jelent vezetőnek lenni és mit kell szem előtt tartani egy vezetőnek.

Ismét elismerés 15%-os vezetőnket Bajtai Tímeát köszönthettük, aki kicsi lánya mellett éri el ezeket a sikereket. Elmondta, hogy a cél a további fejlődés és haladás.

A következő előadó Dr Marosi János volt, aki dicsérettel kezdte azok részére, akik ott voltak a rendezvényen majd arról beszélt, miért fontos ott lenni a rendezvényeken. Ez után ismét egy kis felfrissülés következhetett a szünetben.
Majd érdekes dolog vette kezdetét Horvát Militicsi Henrietta mutatta meg, hogy mennyire elbeszélünk egymás mellett és hogy mi a következménye a szóbeli kommunikációnak.

Utána ismét terméké volt a főszerep: Génius díjas termékünket a mini-szanatóriumot mutatta be nekünk maga a feltaláló Kis Lukács.

Majd Dózsa Éva beszélt arról mit jelent az önbizalom hiány emberi, illetve üzleti szinten és arról is, milyen egy olyan ember, akinek van önbizalma. S bemutatta azt is, hogy Ők most milyen elvek alapján kezdtek el dolgozni, és hogy az információkat mindenképpen alá kell támasztani írásosan is, hogy önálló embereket tudjanak a hálózatunkban kiképezni.

A következő rész ismét terméktapasztalat volt: Mezei Tibor és Berta Denisz mondta el, hogy Ők mit mire használnak a cég néhány termékéből.

A záró előadás ezennel Bicskei Rollandé volt, aki a mesterműről beszélt és arról, hogy mi minden fontos ahhoz, hogy a Te saját célod, mesterműved valóra váljon. Beszélt arról is, hogy nagyon fontosak a gondolataink is mivel, ami a gondolataidban megszületik azt meg is tudod valósítani.

A program végeztével volt idő egy kis felfrissülésre és konzultációkra, majd este hétkor kezdődött a borkóstoló ahol többféle bort kóstolhattunk meg és értékes információkat hallhattunk e borfajtákról. A borkóstoló után már várt bennünket a bőséges vacsora. A vacsora és az utána következő időszak már a pihenésé és szórakozásé volt élő zene mellett. Jól esett látni, hogy mindenki jól érzi magát és fontos eszmecserék valamint beszélgetések is zajlottak. Majd este későn már a búcsúzásé volt a szerep, a hosszú kimerítő nap után jól esett mindenkinek a pihenés. Másnap reggeli után a csapat meglátogatta a palicsi állatkertet, ahol kellemes órákat töltöttünk el és lehetőség volt az otthon maradóknak egy kis ajándék vételére is. Majd vendégül láttuk a csapatot szabadkán a házunkban egy frissítő kávéra üdítőre, innen már a szállásra vették az irányt vendégeink, akik bepakolás után elindultak haza.

Azt hiszem, hogy egy olyan hétvégén vagyunk túl ahol sokat tanultunk sok új ismeretség köttetett és emellett persze a pihenésre is volt idő. A magunk részéről köszönjük mindenkinek, aki részt vett a szervezésben az előadásokban és jelenlétével emelte a rendezvény színvonalát.


Dózsa Éva és Bicskei Rolland

Terméktapasztalat

Gyermekeimnek vettem meg először, így a tavaszi allergiájuk teljesen elmúlt, emellett semmiféle betegséget nem kapnak el. Sőt mindenkinek szoktam is ajánlani főleg kis óvodás korú gyermekeknél. Nekem a reggeli adag teljesen megváltoztatja a napomat. Felfrissít és jó közérzetet biztosít, arról nem is beszélve hogy már nagyon rég nem voltam orvosnál...

Rozevelt Karolina

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2020 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu