HÍRARCHÍVUM

2011. 06. 27. | Irány Csíkszereda!

Irány Csíkszereda!
 
Hajnali indulás, esti érkezés, gyönyörű hegyek, finom ételek, jó levegő, csend, nyugalom. Mindez a hétvégén történt. Minden erdélyi út fantasztikus élmény. Bár ez nem csak kirándulás, hiszen dolgozni megyünk, mégis az utazás élménye felejthetetlen. Ha még nem jártál arra, akkor idén nyáron ugorj ki oda a családoddal. A szállásunkat Sebestyén Margit hétvégi háza biztosította, ami már a Familyseknek elérhető, ráadásul pontértéke is van.
 
Szombaton egy nagyszerű Family Napot töltöttünk együtt Csíkszeredában. A programot Borcsányi Péter előadása indította. Beszélt a Family Shop-al kapcsolatos tervekről, a cég jövőbeni terveiről. Ezt követően bemutatta két új termékünket, a Sigfrid-Wasser krémet, valamint a Reg-Enor étrend-kiegészítőt. Volt a jelenlévők közt olyan is, aki már rendelkezik a Reg-Enorról tapasztalattal, és általa is megerősítést nyert annak pozitív hatása. A krém pedig az arcon használva számunkra is bizonyított már, pár nap alatt nagyszerű eredményeket értünk el a használatával. Ismerkedjetek meg vele mielőbb!
Ezeket követte a 100 és 200 pontosok elismerése, ahol hasznos termék tapasztalatokat hallottunk. Egy fantasztikus sztorit is megosztott velünk Santa Elisabeta. Aki Őt ismeri, tudhatja milyen élménybeszámoló lehetett. A lényege, hogy a fehér mosópor és a Top-Loc segítségével hogyan javította ki a helyi patyolat munkáját ott a saját asztalukon. Azonban ennek köszönhetően most Csíkszereda mosópor fogyasztása jelentősen megemelkedett.
Második előadóként nekem jutott feladatul a RO-600-as víztisztító készülék bemutatása. A rendezvényen a készüléket meg is lehetett tekinteni, hiszen kiállítottunk egyet. Rövid szünet után Varga Imre osztotta meg a Pénzügyi Üzletág Romániával kapcsolatos fejleményeit, terveit. Rövidesen ott is lehetőség lesz a pénzügyeinkből is pontértéket csinálni.
A napot az én előadásom zárta. Igyekeztem segítséget nyújtani abban, hogy hogyan építs üzletet úgy, hogy annak záloga legyen a siker.
 
Köszönettel tartozunk Sebestyén Margitnak a nagyszerű szervezésért. Hibátlan rendezvény volt!
 
Csak így tovább!

Üdvözlettel:
Sztupinszky Zsolt
   Hálózatvezető

Terméktapasztalat

Köményolaj. Azelőtt csak a tojásos leveshez és sós kiflihez használtam köménymagot. Egyik FB napon az ebédnél dicsérték üzlettársaim és családommal kipróbáltuk a kömény olajat a húslevesbe. kisebbik lányomnak annyira megtetszett ez a különleges ízt adó olaj, hogy azóta elmaradhatatlan az ebédlő asztalunkról.

Torok Júlia

Tovább a termékhez

NEM ÉRDEMES KIHAGYNIA

Spóroljon havi tízezret a telefonszámlán, és inkább vigye el vacsorázni a családját!

Családi Mobil a Family Businesstől

A kedvezmények arra valók, hogy igénybe vegyük oket, avagy hogyan takaríthat meg évente százezret az okos vásárlással?

Family Business Vásárlói Klub

WEBMAIL

Személyes email postafiókját itt elérheti el.

Webmail

© 2020 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu