Kuponegyenleg

50 db-os kuponcsomag vásárlása:

Hogyan működik?

A Negatív liciten - a licitálások során -, az ár folyamatosan csökken. A licitáláshoz kuponvásárlás szükséges. Az ár licitáláskor 30mp-ig látható, ennyi idő van a terméket megvenni.
További információ itt.

Keressen pénzt!

Hívja meg ismerőseit és keressen pénzt!
További információ itt.

Terméktapasztalat

A bulik előtt és néha utána is mikor hazaérek iszom 1-1 tasakkal. Szerencsémre sosem szoktam másnapos lenni, de azért megvisel az előző este, az őrangyal pezsgőportól sokkal frissebben kipihentebben ébredek fel.
Borcsányi Péter

FRISS HÍREK, INFORMÁCIÓK

Femenosan -30%

2018. 01. 14.

Hír kép

Részletek itt!

Évindító akció!

2018. 01. 12.

Hír kép

Részletek itt!

Januári akció!

2018. 01. 03.

Hír kép

Részletek itt!

Licitálható termékek

Kikiáltási ár:
5600 ft
Lejárat: 2018-02-27 20:00

Állítható szög.  Több területen használható: reumatikus jellegű betegségeknél, sportorvoslásban, megfázásos és allergiás megbetegedéseknél, természetgyógyászatban méregtelenítéshez; szépségápolásban

Feszültség: 230 V, 50 Hz

Teljesítmény: 100 W

Aktuális ár ft Elkelt: ft Elkelt: ft

Gratulálunk, Öné a nyertes licit!
A rendelésről további információt e-mailben küldtünk ki Önnek.

Az infralámpa bizonyítottan jótékony hatással van a szervezet működésére, az egészség megőrzésére, továbbá számos betegség ellen kiválóan használható. Egyre fontosabb szerepe van minden háztartásban, mivel a gyógyszerek manapság igen drágák lehetnek, még egy egyszerű megfázás esetében is. Az infralámpát az egész család használhatja, mivel használata könnyű, biztonságos, és nem jár mellékhatásokkal.

Nyaki fájdalom: Használjuk az infralámpát koponyaalaptól a gerinc mentén lefelé, annak mindkét oldalán! Vállízület: Az infra sugarak melege csökkenti a feszülést, ha a nyak vonalától a vállak irányába mozgatva kezeljük a területet. Karok: Haladjunk lassan a csuklótól indulva a váll felé, a kar külső és belső oldalán a könyököt is beleértve végezzük el a kezelést! Lábak és lábfej: A lábfej elejétől felfelé haladva a lábon használjuk az infralámpát! Könyök és térd ízületek: Lassan körkörös mozdulatokkal kezeljük a könyök és a térd fájdalmas területeit!

Szállítási díjak:

Előre utalás: 1.000 Ft
Utánvét: 1.500 Ft
Személyes átvétel: ingyenes

Szállítási idő: 5 munkanap

© 2018 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu