Új termék! Rost kávé - ami formában tart
100%-os arabica instant kávé megkoronázva a zöldkávé lendületével és a nélkülözhetetlen rostok védelmével.
Tulajdonságok:
A Fibersol2 - élelmi rost – egy 90%-os minimális szárazanyag-tartalom alapján oldható élelmi rost, amely könnyen oldódik vízben, íztelen, tört fehér por és nem befolyásolja a hő (így fel lehet használni főzéshez, sütéshez), és az egyik leggazdaságosabb rostforrás. Az élelmi rost vagy más nevén “nyerstáplálék” megnevezés a növények ehető részét takarja, mely nem tud megemésztődni, illetve felszívódni a vékonybélben, így érintetlenül halad tovább a vastagbélbe. Ide tartoznak a poliszacharidok, melyek nem keményítők (cellulóz, hemicellulóz, gumik, pektinek), oligoszacharidok (mint inulin), lignin, valamint a növényekhez kapcsolódó anyagok (mint a vaxok, szuberin).
Az étkezési rostokat oldhatóságuk és táplálkozás-élettani viselkedésük szerint két csoportra osztjuk: Vízben oldhatatlan (cellulóz, hemicellulóz, lignin) és vízoldékony (pektin, növényi gumik és gyanták) rostok. A rostok jótékony hatásai· Tisztítják a vastagbelet, eltávolítják a méreganyagokat · Lassítják a szénhidrátok felszívódását a bélből, ezáltal mérséklik a vércukorszint emelkedését · Csökkenthetik a koleszterinszintet · A gyomorban megduzzadva teltségérzetet okoznak, így csökkentik az étvágyat · Biztosítják a napi székletürítést, megfelelő mennyiségű folyadékbevitellel (1,5 - 2,5l/nap) együtt megakadályozzák a székrekedést · Egy részük prebiotikus hatású ZöldkávéA zöld kávébab a nevét természetesen a színéről kapta, a formája pedig hasonlít barna megfelelőjéhez, csak sokkal egészségesebb nála. Az ízletes kávé élvezete mellett zsírégető és antioxidáns hatása van, csökkenti az éhségérzetet és energikus lesz tőle egész nap, anélkül, hogy megdobogtatná a szívét. A zöldkávé a koffeintartalmának köszönhetően felfrissít, élénkít, aktivizál, pedig a benne található koffein nem ugyanaz, mint ami a feketekávéban található. A fekete kávé más összetételű koffeintartalma csak rövidtávra és hirtelen aktivizálja a szervezetet, a zöld kávéban található koffein azonban lassan és hosszabb időre éri el ugyanezt a hatást. A zöldkávé fogyasztó tulajdonságaiA zöldkávé fogyasztó hatását egy olyan antioxidánsnak tulajdonítják, ami nagy koncentrációban található meg ebben az anyagban. Ez az antioxidáns a klorogénsav, amiről a kutatók bebizonyították, hogy gátolja a glükóz felszívódását a vékonybélben, valamint megakadályozza, hogy nagy mennyisége glükóz szívódjon fel a májból. E tulajdonságainak köszönhetően a klorogénsav csökkenti a glükóz mennyiségét a véráramban, így a szervezet kénytelen felhasználni zsírraktárait, vagyis a testzsír mennyisége jelentősen lecsökken. A kutatások bizonyították, hogy a zöldkávé rendszeres fogyasztásával 12 hét alatt a testsúly 10%-a elveszíthető, ennek a kivonatnak semmilyen mellékhatása sincs. A zöldkávé kivonat koffeinmentes és semmilyen negatív hatást nem produkál a szervezetben.
Összetevők:
Felhasználási javaslat: Egy adag = 1 evőkanál Púpozott evőkanálnyi mennyiséget öntsön egy csészébe, adjon hozzá forró vizet és keverje össze, ízesítse kedve szerint. Naponta 2x, főétkezések után ajánljuk, igény szerint Frukt-Izzel édesítve.
|
© 2008 Family Business Kft. Minden jog fenntartva!
H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 23 E-mail: kozpont@family-business.hu