Kuponegyenleg

50 db-os kuponcsomag vásárlása:

Hogyan működik?

A Negatív liciten - a licitálások során -, az ár folyamatosan csökken. A licitáláshoz kuponvásárlás szükséges. Az ár licitáláskor 30mp-ig látható, ennyi idő van a terméket megvenni.
További információ itt.

Keressen pénzt!

A negatív licit használatának továbbajánlásával jelentős bevételekre tehet szert. Nincs más dolga, mint a teljesen ingyenes regisztrálást javasolva ajánlja ismerősei számára a liciten való részvételt. Az ajánláskor ne felejtse el elküldeni tagkódját is. Amennyiben az Ön ajánlásának köszönhetően használják a negatív licitet, akkor az Ön számára jutalékok képződnek. Ezek összege nincs maximalizálva, tehát csak az Ön tevékenységén múlik, mekkora jövedelemre tesz szert.

Az alábbi táblázatban minden új tag 5 személynek ajánlja a negatív licit lehetőségét, ez alapján láthatjuk a várható jövedelmeket. Néhány hónap alatt megváltozhat az élete. Ha készen áll arra, hogy elkötelezze magát, mi segítünk megvalósítani álmait!

  • 1. hónap: 2.625 Ft
  • 2. hónap: 11.000 Ft
  • 3. hónap: 50.000 Ft
  • 4. hónap: 347.000 Ft
  • 5. hónap: 2.292.000 Ft

Nincsenek garanciák a megszerezhető jövedelmekre. Minden Hálózatépítő sikere vagy kudarca saját képességeitől és erőfeszítéseitől függ, mint minden más üzleti vállalkozásban. A bemutatóban feltüntetett jövedelmek kizárólag a Family Business termékeinek és szolgáltatásainak forgalmából származnak.

További információért, kérjük nézze meg az itt elérhető tájékoztatót.

 

© 2024 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu