Galériák

2011-09-17 | Family Nap - Aggtelek

2011-09-17
Family Nap - Aggtelek
Orosz Sándor

Sziasztok!

Nagy örömömre szolgál, hogy a regionálisan megrendezésre kerülő Family Napok kezdik elérni céljukat. Ékes bizonyítéka volt ennek a hétvégén, Aggteleken tartott rendezvényünk. Sokan voltatok ott, ami jelentősen növelheti üzletetek sikerét. Nagyszerű előadások, remek hangulat, szép környezet, finom ebéd, szóval nagyon jól éreztük magunkat. Külön köszönet Konyháné Erzsikééknek, akik gondoskodtak a gyomrunk állapotáról is, hiszen mindenféle finomsággal rakták meg az asztalokat. Orosz Sanyi remekül összeszervezte a csapatát, ezen túl még a lakásbiztosítási akció első díját is elvitte. Gratulálunk neki!

A napot egy szomorú ponttal kellett kezdenünk, hiszen a közelmúltban két üzlettársunk is itt hagyott bennünket. Egy perces néma csenddel emlékeztünk Vajda Jánosra és Gombár Tiborra. Emlékünkben örökre őrizzük őket.

Borcsányi Péter előadásában mélységeiben megismerhettük az SLS mentes termékeket, és hogy egyáltalán mi is az az SLS. Remek tippeket kaphattunk a termékek ajánlásához. Ezt követően Tóth Béláné, Csorba Józsefné, és Konyha Józsefné osztott meg velünk néhány termék tapasztalatot az étrend-kiegészítőkről a Fruktízről és a Sigfrid Wasser krémről. Sokat jelentenek ezek a tapasztalatok nekünk, most is hallottunk olyan eredményeket, amiket még nem ismertünk. Ezúton is kérek mindenkit, hogy a tapasztalatait vesse papírra (levél, e-mail, fax) és küldje el nekünk, hogy azokat mindenki számára elérhetővé tegyük. Segítsünk egymásnak!

A következőkben megismerhettük Dr. Péli Erzsébetet és családját. Elmondta hogyan kerültek a Family Business hálózatába, és hasznos tanácsokkal látott el bennünket, mik azok az érvek, melyek üzletünk mellett szólnak, amit mindenkinek meg kell tudnia. Még a szünet előtt nekem jutott az a feladat, hogy a kihívások részleteit ismertessem a jelen lévőkkel. Ezt a gondolatot folytatva a szünet után igyekeztem megmutatni milyen egyszerű is eljönni velünk Tunéziába. Aki holnap csatlakozik, neki is van rá reális lehetősége. Gyertek minél többen!

Ismét lehetőségünk volt közvetlenül a feltalálótól információhoz jutni a Mini szanatóriumról. Kiss Lukács a tőle megszokott humorossággal mutatta be szenzációs találmányát, ami már sokaknak segített túllépni az asztma és a légúti allergia tünetein. Ritkán lát az ember ilyen kiegyensúlyozott embert, aki még nem ismeri Lukácsot, legyen ott legközelebb. Ezek az előadások elengedhetetlenül fontosak a hiteles termékismerethez.

A napot Varga Imre előadása zárta, amikor is a hitelekkel és biztosításokkal kapcsolatos információkon túl megtudhattuk mi lett az eredménye a lakásbiztosítási akciónak. Végeredményként, mint azt már korábban említettem, Orosz Sándor nyert, hiszen az ő biztosításán tudtunk a legtöbbet lefaragni, mostantól 39%-al kevesebbe kerül ugyan az a szolgáltatás számára. Az ezzel járó első díjat, azaz az egy havi biztosítás árát, ott a helyszínen Imre át is adta számára. Ha van még valaki, aki szeretne kevesebbet fizetni a biztosítására, és még jutalékot is szeretne kapni utána, az jelezze kíváncsiságát Imre felé a varga.imre@family-business.hu e-mail címen.

Szeretném a többiek nevében is megköszönni a ceremóniamesternek, Kovács Györgynek, hogy remek felkonferálásaival, lendületesen vezette végig a rendezvényt.

A következőn remélem te is ott leszel!

Üdvözlettel:

Sztupinszky Zsolt

Nagyításhoz kattintson a képre!

Kiemelt rendezvények

Family Klub - Szerbia

2018. 11. 25.

Family Klub

Időpontok:
Hétfő: 8-10-ig
Péntek: 17-19-ig

Helyszin: 24000 SZABADKA, József Attila u 32.
Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesület Székháza( IME)

További információ, jelentkezés:
Torok Júlia
+381 643 744 731
zstojulia@gmail.com

market7

2019. 08. 08.

Láttad már a market7 webáruházunkat?

Egy új, modern felületet hoztunk létre, ahol kényelmesebben (akár mobilról) is lehet rendelni és böngészni több, mint ezer árucikk közül, az itt megszokott feltételekkel.

A Market7 weboldalára e-mail címével és az itt használt jelszavával tud belépni.

www.market7.hu

 

Ünepi nyitvatartás

2019. 12. 16.

2019. December 20-án (pénteken  09-14 óráig) Nyitva tartunk. 

2019. December 23-től 29-ig zárva tartunk.

December 30-án nyitva tartunk 09-17-óráig

2020. » Nyitás: január 2. (9-17 óráig)

Részletek.

© 2024 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu