Galériák

2012-01-14 | Family Nap - Siófok

Évindító Family Nap – Siófok

Január 14-én újra megtöltöttük a Hotel Yacht Klub konferenciatermét, legutóbb 2011. februárjában jártunk itt. Az időjárás enyhe volt, csak a Family Nap közben havazott, de szerencsére délutánra el is olvadt. Siófok ilyenkor télen egy egészen más arcát mutatja, nyugalom van, csend, úton a yacht klub felé azért eszembe jutnak a forró nyári éjszakák, a hömpölygő embertömeg, de most a hotel parkolójában szinte csak mi familysek parkoltunk.

A konferenciateremből gyönyörű a kilátás a hullámzó Balatonra, de azon a napon senki nem erre figyelt. Brettnerné Magdi mindenki figyelmét elrabolta, mikor megnyitotta a Family Napot. Majd Borcsányi Péter következett, megosztotta velünk saját félelmeit és következtetéseit. Most már nem reklamálhatunk, mert tudjuk, hogy Többet fogunk dolgozni, többet fogunk telefonálni, keményebben fogunk dolgozni, több megaláztatást kell elviselnünk, kevesebbet fogjuk látni a családunkat, gyerekeinket, kevesebb időt fogunk a barátainkkal tölteni akkor, ha nem csináljuk meg akkor, ha nem leszünk GYÉMÁNTOK! Akármihez is kezdünk, az életben el fogjuk végezni azt a munkát, sőt még többet is, mint egy GYÉMÁNT is, de nem fogjuk érte azt a pénzt megkapni.

Az elismerések következtek, a 100, 200, 300 és 400 pontosok, a bemutatkozásaik rengeteg erővel töltöttek fel mindenkit. Gábor Éva üzlettársunk 3%-os szintet ért el, sajnos nem lehetett közöttünk, mert útközben technikai problémába ütköztek, ezúton is gratulálunk neki.
Kisorsoltuk a KGFB verseny győztesét is, Tóth Mária Zsuzsanna üzlettársunk Újrónafőről egy 20.000 Ft értékű vásárlási utalványt használhat fel, csak azért, mert itt kötötte meg kötelező gépjármű felelősség biztosítását.

Kovács György és a Family Napok legfiatalabb résztvevője fia Adorján, a héten ünnepelték születésnapjaikat, őket Brettnerné Magdi jóvoltából két nagyon ízletes tortával köszöntöttük.

Varga Imre azokra a pénzügyi kérdésekre adott választ, sőt megoldást, amelyeket a legtöbbet foglalkoztatnak minket mostanában. Imre a hétköznapi emberek nyelvén meg tudja fogalmazni azt, amit esetleg a bankban nem értettünk… A legnehezebb pénzügyi helyzetekre is van valamilyen megoldása.

A záró előadás Sztupinszky Zsolt közreműködésével történt. Zsolt egy igazi sztár, mindig nagyon várom az előadását, úgy érzem, mintha az előadásai pont nekem szólnának.

Ki a kulcsember?
1. Minimum 15 terméket ismer és használ.
2. Minimum heti 2 / havi 8 prezentációt tart rendszeresen.
3. Szponzorál, segíti a csapatát
4. Részt vesz a rendezvényeken, elegendő időt szentel az Önképzésre

Hajlandó vagy-e változni?
Hajlandó vagy-e tenni érte?
Hajlandó vagy-e kényelmetlenséget vállalni érte?

A lényeg, kulcsember szinten kezd elindulni az üzleted és ne félj a krokodiloktól, ha valaki belök a vízbe…

A Family Nap után remek hidegtálak vártak minket, a \"Regenerosok\" is tudtak válogatni a rengeteg rák, hal, hús és saláta között.

Borcsányi Péter

Nagyításhoz kattintson a képre!

Kiemelt rendezvények

Family Klub - Szerbia

2018. 11. 25.

Family Klub

Időpontok:
Hétfő: 8-10-ig
Péntek: 17-19-ig

Helyszin: 24000 SZABADKA, József Attila u 32.
Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesület Székháza( IME)

További információ, jelentkezés:
Torok Júlia
+381 643 744 731
zstojulia@gmail.com

market7

2019. 08. 08.

Láttad már a market7 webáruházunkat?

Egy új, modern felületet hoztunk létre, ahol kényelmesebben (akár mobilról) is lehet rendelni és böngészni több, mint ezer árucikk közül, az itt megszokott feltételekkel.

A Market7 weboldalára e-mail címével és az itt használt jelszavával tud belépni.

www.market7.hu

 

Ünepi nyitvatartás

2019. 12. 16.

2019. December 20-án (pénteken  09-14 óráig) Nyitva tartunk. 

2019. December 23-től 29-ig zárva tartunk.

December 30-án nyitva tartunk 09-17-óráig

2020. » Nyitás: január 2. (9-17 óráig)

Részletek.

© 2023 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu