Kedves Vásárlóink!

Fél évvel ezelőtt elindítottuk új webáruházunkat Market7 néven. Egy új, modern felületet hoztunk létre, ahol kényelmesebben (akár mobilról) is lehet rendelni és böngészni több, mint ezer árucikk közül, az itt megszokott feltételekkel.

A Market7 weboldalára e-mail címével és az itt használt jelszavával tud belépni.

Kattintson ide és nézze meg most.

1 db

 Egy könyv ami megváltoztatja az életed!

Ára:

1240 ft

 Gondolkoztál már azon, milyen változásokra lenne szükséged, hogy olyan életed legyen, amilyet megálmodtál? Tudod, miként veheted a kezedbe az irányítást tested, lelked és életed felett? Ha Téged is foglalkoztatnak ezek a kérdések engedd meg, hogy megosszam Veled a gondolataimat és tapasztalataimat. El szeretném mondani Neked a lépéseket, a módszereket. Így utat mutatok a harmonikus kiegyensúlyozott, boldog élet felé. Legyen ez egy kézikönyv azok számára, akik szeretnének velem együtt egy szebb és jobb világban élni! Ha megismered a módszereket, és Te is alkalmazni kezded, olyan életet teremthetsz Magadnak, amilyenről eddig csak álomképeid voltak. Kívánom Neked, hogy elképzeléseid az életről valósággá váljék és meg is mutatom az utat, hogy érheted el. A "TITOK" nem titok többé! Jogod van, hogy megismerd és alkalmazd!

 

Pozitív gondolkodást kívánok!

Nagy Mónika

  Gondolkoztál már azon, milyen változásokra lenne szükséged, hogy olyan életed legyen, amilyet megálmodtál? Tudod, miként veheted a kezedbe az irányítást tested, lelked és életed felett? Ha Téged is foglalkoztatnak ezek a kérdések engedd meg, hogy megosszam Veled a gondolataimat és tapasztalataimat. El szeretném mondani Neked a lépéseket, a módszereket. Így utat mutatok a harmonikus kiegyensúlyozott, boldog élet felé. Legyen ez egy kézikönyv azok számára, akik szeretnének velem együtt egy szebb és jobb világban élni! Ha megismered a módszereket, és Te is alkalmazni kezded, olyan életet teremthetsz Magadnak, amilyenről eddig csak álomképeid voltak. Kívánom Neked, hogy elképzeléseid az életről valósággá váljék és meg is mutatom az utat, hogy érheted el. A "TITOK" nem titok többé! Jogod van, hogy megismerd és alkalmazd!

 

Pozitív gondolkodást kívánok!

Nagy Mónika

Könyvajánló:


Nagy Mónika: A \"Nagy Titok\" ami megváltoztatja az életed...

Életemben két olyan könyv akadt eddig a kezembe amely már a közlésmód miatt nagyon magával ragadott. Kedves üzlettársunk, Móni könyve az egyik: a filmekből ismert módon szinte hallottam a szerző szavait a fejemben, annyira közvetlen módon ír a NAGY TITOKRÓL...
Hogy mi ez a rejtelmes dolog?
Ez egy törvény, amely a világmindenség működésének alapját mondja ki az alkalmazó szempontjából. A törvény már évezredek óta ismert, de nem ismertették meg a világgal, csak az úgynevezett felső 10.000 ismerte. Most hogy közkincsé vált így mindenki alkalmazhatja előnyére vagy hátrányára. Ugyanúgy kell elképzelni a működését. mint az összes fizikai-, kémiai-, matematikai- vagy más természeti törvényeknek. Ha érted, ha nem akkor is létezik és akkor is működik. Nincs kivétel. \"Ellene vagy mellette vagy - neked igazad van!\" Legyél mellette! Moncsi nagyon szépen magyarázza az alkalmazás módját, és a saját életéből vett megható példákkal támasztja alá a szabályszerűen következő lépéseket.
Mivel a Family-infót tartod a kezedben, igy gondolom te is azok közé tartozol akik az életüket szeretnék jobbá tenni, s azon dolgozol, hogy ebben másoknak is tudj segítséget adni. Így ajánlom, használd fel a könyvben leírtakat, mert nekem már bevált. Neked is működni fog ha alkalmazod. A szerzemény nemcsak hálózat-építőknek szól hanem minden embernek, ugyanúgy ahogy a gravitáció-törvénye sem csak a fizikusokra vonatkozik, hanem minden élő és élettelen dologra. Így a könyv figyelemfelkeltésre kiválóan alkalmas akár ajándékozás címén is. Nem is beszélve arról hogy te még fizetést is tudsz kapni azért mert e könyvvel is segítesz a világot jobbá, emberibbé, élhetőbbé és szeretettelibbé - egyszóval tökéletessé tenni.Ne felejtsd el megosztani az ismerőseiddel sem a \"NAGY TITOK\" című könyvben leírt dolgokat.
Köszönöm a szerzőnek Móninak, hogy így írott formában megosztotta velünk ezt a boldogabb élethez elengedhetetlen törvényt, amelyet most már csak alkalmazni-használni kell...
Összefoglalva a következő gondolatmenettel tudnám jellemezni a szerzőt, a könyvet és a törvényt:\"Vess el egy gondolatot, és tettet aratsz,

Vess el egy tettet, és szokást aratsz,

Vess el egy szokást, és jellemet aratsz,

Vess el egy jellemet és sorsot aratsz!\"

(Brian Tracy)Jó olvasást és sikeres alkalmazást kívánok hozzá!Bicskei Rolland - 21%-os menedzser


Belépés / Regisztráció

A rendeléshez és kedvezményekhez kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon ingyenesen!

Regisztráció

Terméktapasztalat

Ajánlom húsok pácolására is. Különösen azért is jó, mert az olajos fűszer izét jobban átveszi a hús és sütéskor védi a kiszáradástól.

Ardelean Ildikó

Tovább a termékhez

FRISS HÍREK, INFORMÁCIÓK

Információ

2023. 11. 29.

Hír kép

Akció harisnyák boka és térdfix megéri most venni amig készlet tart

keresd az akciós termékeknél

Family Business

Borcsányi Gabriella.

Részletek itt!

Karácsonyi nyitvatartás

2023. 11. 28.

Hír kép

Részletek itt!

Árváltozás

2023. 11. 01.

Hír kép

2023.  december 1-től árváltozás a frukt-iz   3550  kód dec.1-ig változatlan azaz 5250.- Ft  áron kapható a  régi áron I( ez tagi ár.)

( dec. 1-től   5775.- lesz a tagi ár )  

Részletek itt!

© 2023 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu