Kedves Vásárlóink!

Fél évvel ezelőtt elindítottuk új webáruházunkat Market7 néven. Egy új, modern felületet hoztunk létre, ahol kényelmesebben (akár mobilról) is lehet rendelni és böngészni több, mint ezer árucikk közül, az itt megszokott feltételekkel.

A Market7 weboldalára e-mail címével és az itt használt jelszavával tud belépni.

Kattintson ide és nézze meg most.

1 db

Dévényi lászló: Mi az MLM

Egy könyv, amely Ön helyett dolgozik! Használja a kétségeg eloszlatásához, a kérdések megválaszolásához, az érdeklődés felkeltéséhez, és az emberek szponzorálásához!

Ára:

1300 ft

Az első olyan könyv, ami kimondottan új emberek szponzorálására íródott. Tömören, érthetően, ugyanakkor mégis átfogóan írja le, hogy mi az MLM.

Elég rövid és vékony ahhoz, hogy az emberek elolvassák. Mentes a nehezen érthető szavaktól, olvasmányos, és ábrák segítik a megértést. Így bárki könnyedén megérti, hogy mi az MLM. A könyv átfogóan mutatja be a Multi Level Marketing által nyújtott különböző lehetőségeket azért, hogy mindenki megtalálja azt, ami az érdeklődését felkelti az MLM iránt.

Használhatja a könyvet akár felmérési eszközként is, hogy megtudja, ki miért csatlakozna egy Multi Level Marketing hálózathoz. Munkatársak elindításánál nagy segítséget tud nyújtani, hogy az új induló jobban átlássa mi az MLM.


Dolgoztassa a könyvet minél több embernek odaadva. Így kevesebb ellenállást kell Önnek személyesen kezelnie, nagyobb megértést tud elérni az embereknél és rengeteg időt tud így nyerni, hogy a könyv dolgozik nagyrészt Ön helyett. Amíg Ön máshol van, ismerősei a könyvet olvassák.

Akik korábban visszautasították az üzleti lehetőséget, azok közül is sokakat meg tud nyerni a könyv segítségével. Az elégedett vásárlóinak odaadva, üzlettársakká tudja őket átfordítani, vagy ajánlásokat tud könyebben szerezni tőlük.

Összefoglalva tehát, bárhogyan is használja ezt a könyvet, jóval gyorsabb növekedést tud elérni vele a csoportjában.

Belépés / Regisztráció

A rendeléshez és kedvezményekhez kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon ingyenesen!

Regisztráció

Terméktapasztalat

Számomra nagyon fontos gyermekeim egészsége. Mikor óvodába jártak, mint minden gyermek Ők is általában 2 hetente betegek voltak. Szponzorom javaslatára elkezdtük nekik az aloe vera juice-t adni. Egy hónap használata után gyermekeim nem voltak betegek és nem hiányoztak az óvodából. Ez egy nagyon jó termék, azóta folyamatosan fogyasztjuk és ajánlom minden családnak.

Bicskei Rolland, Szabadka

FRISS HÍREK, INFORMÁCIÓK

Információ

2024. 01. 04.

Hír kép

Akció harisnyák boka és térdfix megéri most venni amig készlet tart

keresd az akciós termékeknél

Family Business

Borcsányi Gabriella.

Részletek itt!

Karácsonyi nyitvatartás

2023. 11. 28.

Hír kép

Részletek itt!

Árváltozás

2023. 11. 01.

Hír kép

2023.  december 1-től árváltozás a frukt-iz   3550  kód dec.1-ig változatlan azaz 5250.- Ft  áron kapható a  régi áron I( ez tagi ár.)

( dec. 1-től   5775.- lesz a tagi ár )  

Részletek itt!

© 2024 Family Business International Kft. Minden jog fenntartva!

H-1153 Budapest Bácska utca 15. Tel.: (+36-06) 70 452 51 00 E-mail: kozpont@family-business.hu